Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Feroz w 2010-04-10, 01:16LOL. L5R Smaczku dodaje fakt, że w BB było swego czasu prężne środowisko L5R.
LOL. L5R
Cytat: kempy w 2010-04-10, 01:20Cytat: Feroz w 2010-04-10, 01:16LOL. L5R Smaczku dodaje fakt, że w BB było swego czasu prężne środowisko L5R.środowisko, które 2 tygodnie przed grojkonem zaczęło się odbudowywać, stare wygi wróciły do L5R, młodzi się tym zainteresowali i kilka boxów zostało otwartych
No okej, zacznę od paru informacji."Planujemy" (w cudzysłowiu, gdyż obecnie nie ma mnie w BB) zrogić turniej w tawernie Morgan, znajdującej się przy ulicy szkolnej 15. bardzo łatwo trafic od dworca, zarowno autobusowego, jak i pkp. planowane rozpoczecie: godzina 18, wpisowe 7 zł, w calości przeznaczone na nagrody. Będzie to turniej na którym wielu nowych graczy z Bielska, będzie się uczyć zasad i składanie decków.Nastepna impreza będzie na Grojkonie. Szczegóły nie są znane, gdyż na razie nie wiadomo, czy konwent się odbędzie. wszystko zależy od daty pogrzebu pana prezydenta.Doszły mnie słuchy, iż sklep Gnom (ul. Szkolna 15) planuje zorganizować jakiś turniej 24 kwietnia. Wiecej szczegółów też nie znam. prawdopodobnie odbędzie sięo godzinie 11.00 na zasadach tego środowego, opisanego na samej górze. Dokładniejsze informacjie wkrótce.
Ta tawerna to jest koło tego Yacht Clubu (tam gdzie wcześniej były turnieje robione)??
W tygodniu bylby problem z dojazdem bo praca, szkola itp. Ale juz w sobote czy niedziele widze to lepiej.
Zamieszczę, jako nową wiadomość, aby zaznaczyć temat jako nieprzeczytany:w tą sobotę, 17.04.2010 w sklepie Gnom, przy ulicy Szkolnej 15 odbędzie się turniej. Wszystko zaczyna się o 11.30, zapisy troszke wczesniej, chyba od 10.30/11.00. Wpisowe to 7 zł, przeznaczone na nagrody. Tyle wiem
21.04.2010:Zapraszam na turniej L5r, który odbędzie się w najbliższą srodę w Morganie, wpisowe 7zł w całości przeznaczone na nagrody. Rozpoczęcie o 18-stej ale wszystkich chętnych przyjmujemy już od 17-stej. Prawdopodobnie z racji srodka tygodnia bedzie 4-5 rund swisa.24.04.2010:wpisowe 7zl przeznaczone na nagrody.Start o 11-stej, zapisy już od 10:156 rund swisa po 50minut na grę planujemy zakończyć około 16-stej a może nawet wcześniej.Jeszcze raz serdecznie zapraszam